Omaa aikaa juuri siellä ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii


Tervetuloa rentoutumaan, inspiroitumaan ja viettämään laatuaikaa suosikkilehtiesi parissa! Digilehdet-palvelu kokoaa yhteen kaikki Sanoman rakastetut aikakauslehdet. Lehtien tuoreimpien numeroiden lisäksi löydät palvelusta myös kattavat arkistot, joista voit selata aiemmin ilmestyneitä numeroita usean vuoden ajalta – luettava ei varmasti lopu kesken!

Digilehdet-palvelussa vinkit, reseptit ja tarinat kulkevat aina helposti mukanasi, laitteesta riippumatta. Palvelusta löytyy nyt myös offline-ominaisuus, jonka avulla voit nauttia lehtesi myös verkkoyhteyksien ulkopuolella – vaikkapa lentokoneessa tai mökkilaiturin nokassa.

Digilehdet-palvelu on Sanoman aikakauslehtitilaajien asiakasetu, jonka saat käyttöösi tilaamalla vähintään yhden Sanoman aikakauslehden tai -paketin. Digilehdet-palveluun kirjaudutaan Sanoma-tilin avulla, joka on helppo luoda kirjautumisen yhteydessä, jos sinulla ei ole tiliä luotuna vielä ennestään. Lähetämme sinulle palvelun käyttöohjeet myös sähköpostitse heti lehtitilauksesi alussa. Ota siis tilauksestasi kaikki irti ja nauti monipuolisesta tarjonnastamme! Sanoman lehtien parissa viihdyt taatusti!

Aktivoi tilaukseesi kuuluvaa digilukuoikeudet osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet.

Jos et vielä ole tilaaja, tee tilauksesi täältä!